Overige bedrijven

3 redenen waarom jij in de jachtbouw wilt werken

Hé jij daar, technisch specialist! Zit je al een tijdje in een baan waar je niet helemaal happy bent, of schreeuwt jouw leven gewoon om een nieuwe uitdaging? Als het bouwen aan langdurige projecten je niet afschrikt, kan de jachtbouw dan zeker interessant voor je zijn. Nobel werk, met luxueuze vaartuigen als eindproduct. Daar kan je zeker weten jouw ei in kwijt! Waarom jouw carrière verder zou moeten gaan in de jachtbouw? We geven je in dit artikel 3 supergoede redenen!

1. Samen bouwen aan een groots project

In de jachtbouw werk je met vele handen aan een enorm project: een luxe jacht. Elke dag zie het project vorderen en als je geluk hebt, ben je betrokken van de bouw van de eerste onderdelen, tot de tewaterlating. Je hebt dus echt eer van je werk en werkt met luxe, hoogwaardige materialen. Of je nu aan de kleinste details in het interieur werkt, of aan de grote onderdelen van het jacht: je bundelt je krachten met andere vakmensen. Je doet het echt samen!

2. Specialistisch werk voor echte vaklui

Ben jij een echte nerd in jouw vakgebied? Mooi, dat kunnen we in de jachtbouw goed gebruiken! Door de aanzienlijke omvang van een jacht, zul je begrijpen dat er veel verschillende technische disciplines aan boord gehaald worden om zo’n schip tot stand te brengen. Waar jij je dus ook in specialiseert, je komt sowieso in aanraking met heel veel andere disciplines. Dat werkt fantastisch samen: niet alleen bouw je samen aan iets moois, je kunt ook makkelijk iets van elkaar opsteken!

3. Het werk ligt voor het oprapen

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het kopen van een jacht. Het is toch een statussymbool, dat steeds meer mensen zich kunnen veroorloven. En omdat het bouwen van een jacht vaak toch wel een aantal jaren duurt, zijn er aardig wat arbeidsuren mee gemoeid. Kies je dus voor een carrière in de jachtbouw, dan zit je nooit verlegen om werk. Het gaat vaak om langdurige projecten, die over het algemeen prima betaald worden. En je krijgt de kans om mee te werken aan iets unieks!

Zin in een baan in de jachtbouw?

Heb je helemaal zin gekregen om aan de slag te gaan in de jachtbouw, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan kan Rispens je helpen. Als specialist in vacatures in de jachtbouw, scheepsbouw en interieurbouw hebben ze altijd een passende vacature in de jachtbouw voor vakmensen als jij. Vaak gaat het om uitzendwerk, met een goede kans op een vaste baan. Je vindt altijd een mooie stap voor het vervolg van jouw carrière!

Bekijk de huidige vacatures

Je bent nu vast benieuwd geworden welke vacatures er op dit moment openstaan in de jachtbouw. Goed nieuws: op de website van Rispens vind je altijd de laatste vacatures in deze sector. Meer gespecialiseerd in scheepsbouw of interieurbouw? Ook daarvoor zijn er regelmatig nieuwe vacatures. Je selecteert eenvoudig het werkgebied van jouw voorkeur, sorteert de vacatures op afstand en kunt direct solliciteren als je interesse hebt. En staat jouw ideale baan er nu niet tussen? Schrijf je dan in, dan kunnen de intercedenten van Rispens met je uitkijken naar jouw droombaan!

Huidige vacatures in de jachtbouw >